Friday, 7 August 2009

New perodua...watch out naza & proton!!!













Dari email yang aku dapat, menurut sumber, MPV Perodua D46T ni akan dilancarkan pada Nov 2009.. Harga di antara RM57k - 65k.. 1500c.c....
P/s: ni dari ape yang aku terima la..kalau pengirim email ni tipu, maksudnya aku tipu gak la..
tp papepun naza dan proton perlu lebih meningkatkan strategi pemasaran dorang la..sebab pada aku design perodua ni nampak lagi futuristik..tapi interior dalaman aku lagi suka naza citra la...dalam exclusive je..(support gak la naza tu walaupun tak menjaga kebajikan staf dorang...hampeh)

3 comments:

pinkyalooya said...

hai...

pinkyalooya said...

btol ke harga sebenar kete nie RM57k- 60lbh??

mahal jgk ek...huhuhuuhhh...MPV proton pun xder la mahal cam 2 kan

ko boleh la beli untuk masa depan ko jgk la, kan ko nk anak yg ramai cam team bola jadi boleh ler ko beli kete nie...hahahahahhaaaa

kalo dah beli jgn lupa pelawa kami naik kete ko ek, blh ler ko bawak kami jalan2 plak ek...hahahahaa...

abglong said...

mane ade aku nak beli..mahal mcm tu...aku bukan minat sgt ngan mpv ni...